این رشته که مخفف (aviation electronic (avionic الکترونیک هواپیما هست در زمینه سیستم های الکتریکی هواپیما (مثل ژنراتور ها، مبدل گرها،سیستم سیم کشی هواپیما) و سیستم های الکترونیکی (مثل دستگاه های ناوبری ،کمک ناوبری و مخابراتی و رادار و خلبان خودکار و نشان دهنده های داخل کابین) کار می کند.
کار در این رشته برخلاف رشته ی تعمیر و نگهداری هواپیما که کار بدنی هست، مستلزم استفاده بیشتر از فکر و خلاقیت است. امروزه در صنعت هوانوردی نظامی و غیر نظامی به این رشته توجه ویژه ای وجود دارد زیرا بیشتر پیشرفتهای کنونی نه در زمینه های مثل آیرودینامیک و … بلکه در سیستم اویونیک هواپیماهاست مثل: … & …glass cockpit & fly by wire و هنوز ادامه دارد.
برای ورود به این رشته می توان بعد از اخذ دیپلم با شرکت در کنکوری سراسری، در یکی از دو رشته ی الکترونیک هواپیمایی و یا مخابرات هواپیما در دانشگاه دولتی صنعت هواپیمایی کشوری و یا بدون کنکور و با شرط معدل در یکی از مراکز علمی کاربردی در رشته ی اویونیک هواپیما قبول شد. دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی اخذ مدرک کاردانی برای اخذ و آزمون گواهینامه B2 به سازمان هواپیمایی کشوری معرفی می شوند. امیدوارم با فکر و علاقه ی زیاد یک رشته ی خوب را انتخاب کرده و موفق شوید…